Contact

Architectenbureau Paul de Ruiter

Valschermkade 36D
1059 CD Amsterdam NL
Tel    +31 (0)20 626 32 44

E info@paulderuiter.nl
Twitter  @pdrarchitects
Facebook www.facebook.com/Architectenbureau.Paul.de.Ruiter
Instagram instagram.com/pdrarchitects

 

 

Googlemaps

Routebeschrijving

Architectenbureau Paul de Ruiter is gevestigd aan de Valschermkade 36D in Amsterdam, in het creatieve industriegebied de Schinkel.

Openbaar vervoer

Neem vanaf Amsterdam Zuid de metro (metro 50 richting Isolatorweg) naar de Henk Sneevlietweg. Vanaf daar is het nog 10 minuten lopen naar de Valschermkade. Via www.ov9292.nl kunt u een routebeschrijving uitprinten van deur tot deur.

Auto vanuit Den Haag

Wanneer u via de A4 Amsterdam nadert, neemt u de afslag Sloten/bedrijventerrein de Schinkel (afslag S107). Blijf de borden naar bedrijventerrein de Schinkel volgen. Als u over de snelweg bent gereden, neemt u na 120 m de afslag naar rechts. Daarna links en de weg volgen (Generaal Vetterstraat). Ook bij het bruggetje gaat u rechtdoor. U zit nu op de Valschermkade. Wij zitten op nummer 36 D.

Auto vanuit Utrecht

Vanaf de A2 gaat u de A10 op richting Zuid. Neem de afslag Sloten/bedrijventerrein de Schinkel (afslag S107). Ga rechtsaf. Neem na 120 m de afslag naar rechts. Daarna links en de weg volgen (Generaal Vetterstraat). Ook bij het bruggetje gaat u rechtdoor. U zit nu op de Valschermkade. Wij zitten op nummer 36 D.